Beroepsbakkers leren volkorenbrood bakken.
18 november 1941
Beroepsbakkers leren volkorenbrood bakken. Onde de vele bakkers zijn er slechts weinigen die met het bakken van volkorenbrood (volgens nieuw systeem) op de hoogte zijn. Daar dit brood gezonder en voedzamer is als dat van gewone samenstelling, verheugt het zich in een grote belangstelling van de zijde van het publiek. Daarom werd in de MBF-Broodfabriek te Amsterdam door deskundigen een uiteenzetting gegeven. Na het langdurig bereidingsproces wordt als eindresultaat het gezonde en voedzame brood gekeurd.
Vervaardiger
- Mol, W.F.M. / Stapf Bilderdienst
Organisatie
Collectie
- Fotocollectie Elsevier Binnenland
Type
- Foto (zwart/wit)
Rechten
Identificatienummer van Nationaal Archief
- 034-0989
Trefwoorden
- broodfabrieken
- opleidingen
- voedingsmiddelen
- tweede wereldoorlog
Disclaimer over kwetsend taalgebruik
Bij bronnen vindt u soms teksten met termen die we tegenwoordig niet meer zouden gebruiken, omdat ze als kwetsend of uitsluitend worden ervaren.Lees meer
